Belföldi ajánlataink lefedik Magyarország összes turisztikai régióit. Kedvére választhat ajánlataink közül. A Tisza-tavi régióval kiemelten foglalkozunk.

Legfrissebb szállásajánlatok a Tisza-tó régióból:

 
19 szálláshely és 10 programgazda összefogásával a Tisza-tó négy évszakon átívelő kedvezménysorozata, mely a legnépszerűbb és legújabb programokat kínálja a térség felfedezését, a feltöltődést keresők számára. A korábbi, nagy sikerrel zárult „Garantált élmények" akcióhoz képest még sokkal több kedvezményt biztosítanak a szolgáltatók, hiszen egész évben, az év minden napján felhasználható kuponokkal lehet részt venni a Tisza-tó legjobb programjain.
 
A Tisza-tó különleges vadvízi környezetében a turistaként kedvünkre válogathatnak az olyan vízi és szárazföldi kalandok között, mint a motorcsónakozás vagy GPS-es kenutúra, kétéltűs kirándulás, kerékpározás, ismerkedés a helyi kézműves mesterekkel, az ártéri szigeten helyet kapott kalandpark és az interaktív látogatócentrum számtalan szórakoztató és természetközeli programmal fűszerezi meg a szabadságunkat.
 
A tavat körülölelő gáton kerékpárút vezet, a horgászok számára pedig eszményi környezetet biztosít a halban, madarakban gazdag, szigetekkel, holtágakkal tűzdelt tó.
 
Az évszakonként változó programkínálat garantált programjai 20-50% kedvezménnyel vásárolhatók meg mindazok számára, akik legalább két vendégéjszakát eltöltenek az akcióhoz csatlakozó szálláshelyek valamelyikén a Tisza-tónál. A régióban falusi- és magánszálláshelyektől a kempingen át a panziók, szállodák ajánlatai között lehet válogatni.  
 
 
Tisza-tó Budapest-Közép-Dunavidék
Burjánzó ártéri erdők, sárgán aranyló homokpadok, holtágak, szigetek, öblök… madarak ezrei köröznek a levegőben és bújnak a nádasokban… körülöttünk csend és harmónia. A természet csodája a Tisza-tó. Néhány évtizeddel ezelőtt az ember gondolt egy nagyot, és tavat varázsolt a hatalmas rónaság, a magyar Alföld kellős közepébe: A Tisza folyó felduzzasztásával keletkezett, 127 négyzetkilométeres, egyedülállóan érdekes terület a Tisza-tó nevet kapta. Egyedülállónak mondtuk, és erre a jelzőre rá is szolgál, hiszen még tónak sem nevezhetjük igazán a rajta áthömpölygő folyó élővize miatt. 
Tisza-tó, az érintetlen természet szigete 
Itt található kontinensünk legnagyobb, virágoktól pompázó tündérrózsa- és tündérfátyol-mezeje, az európai "vörös könyves" - azaz fokozottan védett növény - a sulyom összefüggő zöld takarója, a parton bókoló fűzfák, az alattuk megbúvó sátrak, a magasból le-lecsapó, vagy a nádasból riadtan felröppenő madarak a háborítatlan természet varázslatos szépségével ámítanak el bennünket. Ellentmondásnak tűnhet, mégsem az, hogy szigetnek neveztünk egy tavat. Manapság bizony már keresnünk kell azokat a ritka helyeket, amelyeken még érintetlen a természet. A Tisza-tavat éppen ez teszi egyedivé. Szerencsés vízrajzi adottságainak köszönhetően bármilyen környezeti károkozást képes épségben átvészelni; s ugyanezek a kedvezőadottságok teszik lehetővé, hogy egymást nem zavarva, egy időben fér meg itt a mozgalmas vízi élet kedvelője, a fürdőző, napozó, nyaraló, a csendet óhajtó horgász és a madár- vagy növényvilágot tanulmányozó ember, legyen akár tudós, akár természetbarát érdeklődő.
 
 

A Budapest–Közép- Duna- vidéki régió turisztikai szempontból igen fontos és népszerű címnek örvend a látogatók körében, hiszen nemcsak épített és természeti örökségei, szépségei teszik egyedülállóvá, de gyógyfürdői és üdülőkörzetei nyújtanak optimális pihenési lehetőséget. Budapest is ebbe a körzetbe tartozik, s már önmagában a város is mirákulum, de ezt a világörökség részeként a Budai vár a Duna parttal, az Andrássy út a Millenniumi Földalatti Vasúttal és Hősök terével csak tetézi. Kevés szebb látvány van annál, amikor itt télen a fák hófödte ágain, mint sok ezer csillag ragyognak az égők, ünnepi ruhába burkolva az egész városrészt. De budapesti látványosság még a Gellért-hegy, az Országház, a Szent István Bazilika, a Széchenyi Lánchíd és a Margithíd, a Nemzeti és a Szépművészeti múzeum, és végeláthatatlanul lehetne még sorolni a remek programokat. A Dunakanyarban Szentendre Skanzenjével és Cukrászmúzeumával, Visegrád gyönyörű kilátásával és egyedi kiállításaival, Esztergom Bazilikájával vagy Vác az ország egyik legszebb barokk terével varázsolja el a turistákat. Zsámbék, Fót, Gödöllő, Márianosztra. Mindenhol cseppnyi különlegesség, és rengeteg élmény

 

 

Tovább az ajánlatokhoz >

 

 

 

Balaton Nyugat-Dunántúl

A Balaton Közép-Európa (és egyben Magyarország) legnagyobb tava, amely három régió (Nyugat-, Közép- és Dél-Dunántúl) és három megye (Somogy, Veszprém, Zala) határán fekszik. Budapest után az ország legjelentősebb turisztikai központja. 

 

Tovább az ajánlatokhoz >

 

Nyugat-Dunántúl turisztikai régió a magyarországi idegenforgalmi régiók egyike, az ország északnyugati részében helyezkedik el. Három megye, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala alkotja.
A nyugat-dunántúli statisztikai régió területe megegyezik a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióval, kivéve Zala megye keleti, Balaton körüli részét, amely a Balaton turisztikai régióhoz tartozik. 
 
 
Közép-Dunántúl Dél-Dunántúl

A Közép-Dunántúl turisztikai régiót Fejér megye, Komárom-Esztergom megye és Veszprém megye alkotja, leszámítva a Balaton környékét, ami egy önálló idegenforgalmi régió, valamit Esztergom és környéke a Budapest–Közép-Duna-vidék turisztikai régióhoz tartozik.

Tovább az ajánlatokhoz >

 

A dél-dunántúli régió területe megegyezik az Dél-Dunántúl turisztikai régióval, kivéve Somogy megye északi, Balaton-menti területét, amely a Balaton turisztikai régióhoz tartozik.

Tovább az ajánlatokhoz >

 

 

Észak-Magyarország Észak-Alföld

Észak-Magyarország területének legnagyobb része megegyezik az Észak-Magyarország turisztikai régióval, kivéve két kisebb területet: a Börzsöny hegység Nógrád megyére eső vidéke (Nógrád és Diósjenő környéke) a Budapest–Közép-Duna-vidék turisztikai régióhoz tartozik, Heves megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye legdélibb területei pedig a Tisza-tó turisztikai régió részét képezik.

Tovább az ajánlatokhoz >

 

Az észak-alföldi régió területének nagyobb része megegyezik az Észak-Alföld turisztikai régióval, egy kisebb része (Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti területe és Hajdú-Bihar megye északnyugati csücske) pedig a Tisza-tó turisztikai régióhoz tartozik.

 

Tovább az ajánlatokhoz >

 

Dél-Alföld  
 

A Dél-Alföld turisztikai régió területe megegyezik a Dél-Alföld régióval. Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyéket foglalja magába, központja Szeged. Turisztikai vonzerejét elsősorban a végtelen alföldi táj, a háborítatlan természet és a városok műemlékei jelentik. Az utóbbi időben a turisták a tanyákra is felfigyeltek, ahol a legendás pusztai romantikát és a természet közelségét élvezhetik.

Tovább az ajánlatokhoz >

 
   

 Bonafini Bindair Utazási Iroda
Cím: 1016 Budapest Mészáros u. 58/b.
Telefon: +36 1 214 0845, +36 1 489 3368 | Fax: +36 1 202 3720
E-mail: info@bonafini.hu


Tiszafüred: 5350 Tiszafüred Piac tér 7/b.
Telefon: +36 30 611 0204 | Fax: +36 59 352 213